God/Schepper/Bron

— Gods liefde voor jou —LijnVrouw ervaart Gods liefde

Gods liefde is de reden van je bestaan, het antwoord op je diepste noden. Het ervaren van Gods liefde is de grootste schat die een mens zich kan wensen.

In onderstaande boodschap spreekt God tot jou, om je te laten zien hoe groot zijn liefde is voor jou. Neem alsjeblieft even de tijd om in alle rust deze woorden van God tot je hart te laten doordringen. Gods liefde kan je leven diepgaand trasformeren.

————————————————————————–

Mijn geliefde kind,

Ik heb zoveel liefde voor jou. Ik kan het je eigenlijk niet vertellen, omdat woorden zo tekort schieten, omdat woorden zo beperkt zijn om uit te drukken wat Ik in Mijn hart ervaar voor jou.

Ik heb een liefde voor jou die zo oneindig, zo onbegrijpelijk en zo onvatbaar is voor het menselijk verstand.

Mijn liefde is veel te groot voor elk verstand, voor elke mogelijke vorm van begrip. Zelfs de engelen zijn niet in staat om de diepte van Mijn liefde te vatten.

Ik ben God. Ik ben de Eeuwige. Ik ben de Almachtige. En Ik brand van eeuwige, onveranderlijke, onverminderende, nooit afnemende liefde voor jou.

Ik kan je veel inzicht en wijsheid geven, Ik kan je grote diepten laten zien van Mijn koninkrijk, Ik kan je geweldige rijkdommen laten zien van Mijn Geest, Ik kan je meenemen naar verre gebieden in Mijn wereld, Ik kan je verbazen, Ik kan je werkelijk versteld doen staan – keer op keer – omdat Ik zo geweldig groot ben, zo oneindig en omdat Ik zoveel wonderbare zaken kan openbaren aan jou.

Vrouw ervaart de liefde van God

Er is geen einde aan de rijkdommen in Mijn hand. Er is geen einde aan de rijkdommen in Mijn wereld.

Er is geen einde aan de diepten van Mijn wijsheid. Er is geen grens aan de mogelijkheden van Mijn hand…

Maar als er iets is wat Ik wil zeggen tegen jou, Mijn kind, wat belangrijker is dan alles wat er ooit is geweest is, alles wat er is, alles wat zal komen… als er iets is wat boven alles uitstijgt en wat je meer dan alles werkelijk moet weten, Mijn kind, dan is het dit:

Mijn liefde voor jou wordt nooit minder. Mijn liefde voor jou is eeuwig. Mijn liefde voor jou verandert nooit.

Ik ben zo bewogen, Mijn kind. Er stroomt zoveel genade en bewogenheid in Mij. Ik wil het je tonen. Ik wil alles doen wat er in Mijn vermogen ligt, om jou te tonen dat Mijn liefde voor jou nooit vermindert. Want Ik ben zo groot, Ik ben zo machtig. En Ik heb een liefde voor jou, Mijn geliefde kind, die nooit vermindert.

Durf het te geloven.

Er zijn veel stemmen in deze wereld die jou proberen wijs te maken dat je Mij moet verdienen. Er zijn veel stemmen die alles op alles zetten om te infiltreren in jouw hart, zodat je niet werkelijk de diepte van Mijn liefde zult kunnen ontdekken. Veel stemmen van mensen, die het vaak nog goed bedoelen ook. Mensen met een oprecht hart, maar die zelf geen diepe openbaring hebben van Mijn geweldige, intense, grote, overweldigende, nooit verminderende liefde.

De mens is een wezen dat afgesneden is van Mij. En heel veel mensen, zelfs mensen die Mij al in zekere mate kennen, zijn nog niet voldoende genaderd tot Mij en zijn nog niet voldoende doorgedrongen in Mijn hart. Ze hebben zich nog niet voldoende overgegeven aan Mij waardoor ze beginnen te zien wie Ik werkelijk ben: de God van liefde.

Maar Ik wil je zeggen, Mijn kind: Mijn liefde voor jou verandert niet.

Kijk naar het verhaal van de verloren zoon (Lucas 15:11-32). Hoeveel verloren zonen en dochters zijn er wel niet in deze wereld? Hoeveel mensen zijn er wel niet die het in de ogen van iedereen verpest hebben, die werkelijk alles verprutst hebben? Mensen die niets goeds hebben gedaan, maar die alles wat dwaas is op hun kerfstok hebben. Mensen die van de ene fout in de andere vallen. Werkelijk alles wat ze maar verkeerd kunnen doen, lijken ze wel verkeerd te doen.

Maar, Mijn kind, het is niet te vatten voor jouw verstand wat Ik nu ga zeggen… Als je kijkt naar hen die vallen, struikelen, zondigen en worstelen en die werkelijk niets goeds lijken te doen, dan zeg Ik:

Vrouw ervaart de liefde van GodMijn liefde voor hen is oneindig groot. Mijn liefde voor hen is onbegrijpelijk diep. Mijn liefde voor hen is onvoorstelbaar intens.

Ik wil dat je dat weet. Mijn kind, Ik wil het jou vertellen, opdat je weet dat Ik vol bewogenheid ben voor jou. Opdat je weet dat Ik vol liefde ben, dat Ik je niet zomaar verstoot, dat Ik je niet zomaar afwijs, dat Ik je niet zomaar uit Mijn aanwezigheid wegduw. Want Ik ben een God van bewogenheid. Ik ben een God van genade. Ik ben een God van ontferming. Ik ben een God van liefde.

Ik ben de God die zijn leven heeft gegeven om jou in mijn armen te sluiten.

Ik heb alles wat Ik had, mijn hele wezen, mijn binnenste uitgegoten om te laten zien dat Ik er wil zijn voor jou.

Mijn kind, Ik ben er voor jou.

En Ik ben vol bewogenheid, Ik ben vol genade voor jou. Er is niets wat jij kunt doen om deze liefde van Mij te laten ophouden.

– Je hemelse Vader en Jezus Christus

Facebook Twitter Google Plus

Kopieer deze link om dit te delen:
http://www.real-life.nl/lifeletter/gods-liefde-voor-jou.html

Lijn

Bijbelteksten
over Gods liefde

‘Ik heb je altijd liefgehad, mijn liefde zal je altijd vergezellen.’ (Jeremia 31:3)

‘Dit zal ik u toezingen: ‘Uw liefde is standvastig, uw trouw is onwankelbaar als de hemel.’ (Psalm 89:3)

‘Christus is voor ons gestorven, terwijl wij nog een zondig leven leidden. Zo laat God ons duidelijk zien hoeveel hij van ons houdt.’ (Romeinen 5:8)

‘Ik ben verzekerd, dat noch dood noch leven, noch engelen noch machten, noch heden noch toekomst, noch krachten, noch hoogte noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde van God, die in Christus Jezus is, onze Heer.’(Romeinen 8:38, 39)

De Bijbel is Gods boek is voor de mensheid.
Meer info over de Bijbel.

LijnZoveel hou Ik van jou!

Boekje over Gods liefdeGeniet je van de woorden die God spreekt door Zijn Geest? Heb je honger naar meer van Hem? Schenk jezelf en je geliefden dan dit wondermooie boekje van David Sorensen met bemoedigende profetische woorden die je hart geweldig zullen raken.

Bestel dit boekje
over Gods liefde hier >

 

 

 

 

 

Lijn

 

Bron: http://www.real-life.nl/lifeletter/gods-liefde-voor-jou.html

Advertentie

Een gedachte over “God/Schepper/Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s