Boekje Dicht bij Jezus (aanrader)

Dicht bij Jezus

Dagelijks genieten van zijn nabijheid

“Mijn schapen luisteren naar mijn stem, Ik ken ze en zij volgen Mij.”

Onze gebeden hebben vaak het karakter van een monoloog, waarbij wij het woord voeren en God, hopelijk, luistert. Sarah Young draaide het een jaar lang om en ontdekte: het is werkelijk mogelijk om dagelijks Gods stem te horen, en zijn aanwezigheid en vrede te ervaren.
Laat je bemoedigen door haar prachtige dagboek Dicht bij Jezus en open je hart voor de stem van de Goede Herder. Hij is nabij.

Word ook lid van de Facebookgroep Dicht bij Jezus, hier bemoedigen en inspireren lezers elkaar.
NIEUW: Speciaal voor kinderen is er de Dicht bij Jezus kinderbijbel!

Sarah Young studeerde filosofie, psychologie en bijbelwetenschappen. In meerdere landen stichtten zij en haar man, Steven, gemeenten. Lange tijd gaven ze leiding aan een Japanse gemeente in Perth, Australie. Tegenwoordig wonen ze in de Verenigde Staten. Van het dagboek Dicht bij Jezus zijn in Nederland al meer dan 15.000 exemplaren verkocht.

Bron: https://www.bol.com/nl/p/dicht-bij-jezus/9200000000050683/?suggestionType=featured_product&suggestedFor=dich&originalSearchContext=media_all&originalSection=main
sas-4d692e0344219ec96c0df620f15227cd-1
Beheerder woord: Als je Jezus aangenomen hebt en van Hem houdt als vriend en Schepper is deze boekje een aanrader voor iedereen.   
Advertentie